wtf?

För nån vecka sen gick jag till barnmorskan för att förnya receptet på da p-pills. Som jag ändå var relativt nöjda med, visst att jag fick lite biverkningar då och då men det var ju inte så att det störde alldeles. Anyway, berättade då detta för Doris, the barnmorska,  och hon drog genast ner brillorna, såg mig i ögonen och sa med mjuk, omtänksam röst att nu fanns det ett alldeles nytt p-piller. Som var fantastiskt. Som ingen for illa av. Och inte för att jag for så illa av mina förra men jag tänkte Ålrajt vi kör på de... och nu? Lite tidigt att säga kanske men jag har hittills inte haft ett pms utbrott, känt det som en elefantbebis skvalpar runt i mitt inre eller mått illa. Men vart fan har mina tuttar tagit vägen?! Seriöst! Poff, finito! Från 70 C till 70 A på nolltid, tur att jag inte är en sån som tror att allt hänger på hur mycket boobweight man har, men tamigtusan om jag inte saknar mina "bomber" en aning

Hemkommen

Har vart i Torsåker i dagarna två, sliten och trött utav bara helsike. Skriver mer sen, eventuellt blir det någon bild också :)
Om jag inte har glömt kameran därborta vill säga, hmm...

När allt hopp är ute

När man är nere, när solen skiner och man inte har någon att gå ut med, när kylen är tommare än tommast och sista slantarna har gått till välling, när man jobbar rumpan av sig och ens sambo är i torsåker och badar och har det trevligt.

Då ringer världens gulligaste mamma och säger att nu står vi utanför porten och där står mor o far med en flaska rödtjut, en ask chokladpraliner samt en hundralapp och säger "Chin up, old chap!"

Så nu ska jag och mina chokladpraliner ta ett bad, sen ska jag och mitt rödvin ta ett glas på balkongen... Och bakgrundsmusiken ska vara gamla klassiker och soundtracket till Juno, Bättre blir det inte

Wanna wanna

Uff, fint väder, ledig dag. Skulle verkligen vilja åka på utflykt någonstans, men budgeten ligger på bra mycket minus, så det blir väl en tur till parken som mest. Släkten är ju ett alterntiv men det brukar jämt bli så himla sent när man är där, och nästan alltid ett 'men ni ska väl sova över'... Nej, orkar inte när det är upp och jobba igen imorgon som gäller.  
Kiddo här tror att hon är sneaky förresten, la sig ner med ett täcke över huvudet och skrek 'OJ VA TRÖTT JAG ÄR BÄST JAG SOVER SÅDÄR NU HAR JAG SOVIT OCH BEHÖVER INTE SOVA MEEER!" Jo tjena, oss kan hon inte lura, moaha! nappy nappy time snart och då ska jag och daddy-o sno åt oss lite mer kvalitativ vuxen tid, så deså 

Moaha!

Ledig! En hel dag!  Tänk om jag hade vetat i våras hur sjukt bra det skulle kännas att ha en dag ledigt, så mycket mer jag skulle ha uppskattat mina femtio miljoner lediga dagar. Jeje, weird design men jag kanske gör någonting åt det någon dag. Bjussar på ett kort Addis da Kidd knäppte på oss två förut. Hon är drägglig och flottig i håret, jag är slutkörd och ägd.


Efterlysning




Är det någon som vet vad mannen på bilden hade för sig i natt mellan kl. 21.30 och 05.00? Han dök nämligen upp i min säng imorse, ivrigt ätandes en risifrutti med körsbärssmak och pratade om krokodiler... Tror jag. Han ligger fortfarande och sover i ovan nämda säng. Tacksam för svar!

När katten är borta

När man och barn är ur huse dansar Jossan på bordet, steker sig en fluffig omelett med gräslök och fiskägg och läser ett inredningsmagazin. Sånt älskar hon. Dirty dirty girl.


Holy Foxboy!







Eller Elias i rävmask på lekhuset, vilket än som retar fantasin mest ^^

Excellent!

Kiddo kom, hon såg, hon somnade. Hurra!
Att sova är typ det jobbigaste som finns, det är ångest, pest och pina, skärselden.
Varje gång någon råkar säga S-ordet så måste kiddo gråta och rasa så snoret sprutar i en halvtimme ungefär. Sen är hon så utmattad att hon somnar ändå och vi sitter nervklena och skakandes och halsar kaffe. Men nu somnade hon helt av sig själv, lugnt och stilla på soffan. Och vi kan sippa kaffe i lugn o ro, ab fab

Inte min mors dotter så att säga

Jag minns att när jag var ett kiddo, en 8-10 år cirka så hade alla andra barn (och hemkunskapsläraren) den här vanföreställningen att eftersom farsan var kock så skulle jag också vara tokduktig på att laga mat. Som det lillgamla barn jag var svarade jag jämt med "Men vadå min mamma är hårfrisörska, tror ni jag kan klippa hår då eller?" och då brukade dom skaka på huvudet och säga neee kanske inte dåå...
Nu när jag nått den mogna åldern av 20 år har det faktiskt visat sig att jag är kickass på att laga mat, helsteker kyckling och svänger ihop en kikärtsoppa med vitvinsvinäger like nothing alltså. Men jag är fortfarande kass på att klippa hår, något babycakes fick erfara häromdagen. Det handlade inte ens om att klippa ens, utan jag skulle bara föra en rakapparat fram och tillbaka över huvudet på stackaren så han fick någorlunda jämkort frisyr. Närmare skallig blev det ju då jag vände apparaten fel och for fram med saxen först och kammarna efter. Sen.. råkade jag liksom raka in lite mönster på nacken. Whoopsie daisy. 

Men så kan det gå. Nu ska jag ytterligare bevisa min kärlek till den mannen genom att väcka honom med lite frikyrkliga sånger från youtube.


Oj

jobbigt inlägg down there, gissa om jag inte var på något vidare humör =/

jisses, jag vill inte jobba med det där

Piss


Jag är flottig, i håret och i fejjan, så pass att jag lämnar snigelspår efter mig alltså. Och mina naglar är långa och målade, det får dom absoluuuut inte vara på mitt jobb, det är ohygieniskt und stuff så det måste jag också fixa bort. Men att fixa till mig kommer att sno så mycket dyrbar tid av mina sista lediga timmar! Jag vill ju typ vara ute i parken och sjunga och dansa innan jag som en slav traskar bort till DC och iklär mig randig storblus. Som jag i och för sig är döhet i, icke att förglömma.
Men om jag bara sitter här framför datorn och flottar så kommer jag ju ha ännu mer ångest. Piss piss piss

Adina sitter i sin puff och kollar på Hej Hej Sommar och börjar med sin allra gnälligaste tårdrypande röst säga "Jaa-aag vill haaa-aaa..." Då river the MasterGrinch, den ondaste av styvmödrar, jag i med ett "Men hämta det själv då för fasen!!"
Ungen är tyst i säkert tre minuter innan hon väldigt lugnt och försiktigt sakta, sakta går ut från rummet

Fast

Fast ibland är hon ju världens goaste unge som kryper upp bredvid en och bäddar om båda två med täcke och sitter o bara gapar när hon hör "När min pojke går på stan" för att hon tycker att den är bra och sen sitter snällt och myser tills det är sängdags och då säger hon Gonatt Jossa älska dej och ger en en stoor blöt puss.

Men det blir i alla fall ingen bebbe till, inte bara för att Addis toppnamnförslag till lillebror eller lillasyster är "Ulff"

Mmm, tonight ska jag och bebe, min stora manliga älskling alltså titta på Twin Peaks och smaska på lite lördagsgodis. Fast det är söndag. Oh yes, vi är så baddass

Mmm

Wobba wobba igen imorgon. Termen grispass går ut på att jag kommer att jobba 5 dagar i streck enligt principen kl 14-21 dag 1, kl 07 - 16 dag 2, kl 13 - 21 dag 3 osv. Heela veckan. Depression.

Plus att jag mått illa både nu och imorse, och jag är in no mood för en bebbe nu alltså efter 2 ynka dagar med psykopatiska kiddolito. Helt seriöst.

Nu ska ovannämda dessutom ha min dator till att lyssna på dr kosmos med. bara att lyda godbiten

Fy!

Dålig bloggare! Stygg! Fyyyy

Men men, alltså

Vadå?

Jag har ju försökt skriva! Men det är nå tjall med förhandsvisningen så allt man skriver försvinner... liksom...

Hah, worst excuse ever

Men hallå, jag njuter av min vecka ledigt, vet du vilka grispass jag kommer få jobba sen eller

Hmm, poäng där

Just de

Bwaak


Happ, slutade jobba för en timme sen, sitter nu och är hur klarvaken som helst. När ska jag kunna somna då?
Viktigt av den enda anledningen att Baby A är här, hon kommer vakna pisstidigt imorgon och vara helt utan nåd, då är det bäst att man har sovit klart. Gäller Pappa och Jossa. Mest Jossa eftersom jag inte kan somna om. Världens värsta handikapp, huhuhu...

Om någon mer undrade vad som hade hänt med tümmen: Igår försökte jag antasta Elias sexuellt och då stukade han tummen av mig för att sätta mig på plats. Ungefär så var det.

Manjana ska Elias och Marcu åka på roadtrip, så nu ska jag alltså spendera ytterligare en natt sömnlös och ensam. Hade vart kul att följa med, Men; jag jobbar. Hade känts bra att åtminstone ha kiddo som sovsällskap, Men; jag jobbar, kiddo ska sova över hos fammo imorgon. Haha, gnällblogg igen, men that's the beauty of it!
Nu jobbar jag bara denna vecka, sen har jag 'semester' en heeel vecka! Oh my om jag ska slappa och inte göra ett skit då.


RSS 2.0