Rulla tummar

Alltså, hatar att bara sitta och vänta på att någonting ska hända. Som nu till exempel, ska först gå och köpa en sak till Adina. Sen ska jag gå och möta upp Elias på cnc. Elias slutar kvart i ett. Alldeles för tidigt att gå nu alltså, men ändå kan jag inte fokusera på att göra någonting annat än att sitta och rulla tummarna. Typ klockan elva kan jag äta igen, så om en halvtimme kan jag slå ihjäl en kvart. Heja mig!

Snacka om I-landsproblem

Att prata om I-landsproblem är ett verkligt I-landsproblem


Men? (Bruket 7:AM)

Vem har tagit mitt finväder?

image22

image23


lååångt därborta (super-mega-zoom på kameran) är de lite blått på himmlen....

Mellis

Är inne på mitt fjärde mål mat idag, funkar hur bra som helst för jag har faktiskt inte varit hungrig ens 1 gång idag, förutom det lilla vanliga morgonsuget, men vad ska man göra åt det liksom? Annars brukar det vara så att jag känner mig konstant hungrig, och när jag är hungrig, då är inte jag snäll...
Hackade i torkade aprikoser i min youghurt drink imorse, mumma! På tal om ingenting då.
Egentligen ska man ju äta sex gånger om dagen, men hur orkar man det då? Blir ju fem i och för sig med fisksoppan ikväll, sen får vi la se.

Känner mig trött och konstig i kroppen idag, som träningsvärk igen fast jag sluppit det i en vecka snart (med undantag för dom två hemska dygnen efter Styrketräningen *rysa*). Men det har förmodligen med att göra att jag sov skitkasst i natt, drömmde sjuka mardrömmar och var helt säker på att det kravlade larver ur mitt bröst och att det stod typ en zombie i trapphuset och fingrade på dörren. Hrm.

Äsch, tänkte bara skriva det här och gå ut och sätta mig på balkongen med mitt kaffe, men då gick solen i moln. Har varit 21 grader på termometern, fast det har ju blåst lite kallt.
Hoppas på finväder imorgon, för då ska vi som alltid åka till Bro och grilla och se på kasen och fyrverkerierna, Hur mysigt som helst, sista april har aldrig varit en festdag för mig, det är ju mycket trevligare att vara hemma i gamla Bro. Med lite tur ska lillflickan följa med hon också, men hon har varit lite sjuklig, så ingenting är säkert än. 

Äckligt!

Gud den här bilden är så äcklig att den har förstört både min aptit och mitt sexliv, måste bara länka till den!
Kom ihåg att jag varnade er, plus att den inte är på riktigt, men ack, ändå

too sexy för min morgonrock

Morrn morrn! Blev inge skriva igår (eller i lördags? kommer inte ihåg) ty jag var ack för bakis. Dagen passerade utan att jag hade någon som helst koll på tid och rum, förutom när jag och Linnéa sedvanligt var ute och gick mellan 17.22 till 18.34. Kändes som om hjärnan var en lite småmosig, ljummen potatis, vilket ju låter mysigt såhär i efterhand.. hmm, det var det nog också... Äsch, nu har jag spårat ur!
Vilket som, ska göra Bejb glad och plocka iordning lite i lägenheten, båda är helt fenomenala på att dra fram grejer och sen låta det ligga, vilket gör att bara ett par dagar efter att vi har städat liknar plejset en knarkarkvart. Men det tänkte jag då alltså göra någonting åt idag.
Skratta inte nu, det här låter helt sjukt, men det går mycket snabbare/bättre att städa om man drar på sig typ hotpants och ett tight litet linné och sen spelar någon skiva man gillar på hög volym. Fråga mig inte varför, gjorde så när jag bodde hemma och skulle städa rummet också, kanske för att det är så roligt att känna sig sexig och så tråkigt att städa att det går jämt ut ungefär? That's my theory & I'm sticking to it ;)

Gnäll

Sådär, räkningarna är betalda och blommorna utplanterade, nu vill jag bara ligga i sängen och kura och äta nudlar och glo på film. Men vänta nu. Har jag någon film att kolla på? Nehepp, inte det... South Park? Jaaa... neej sidan funkar ju inte!  Hmm men hyfsat nya avsnitt av scrubs på teve... yes, det duger


Sockerpappa

Elias är min sugardaddy, köper smakfulla små klänningar man blir glad av och en vacker sjal vävd med glittertrådar och nya drömjeansen som är så mjuka och sköna att dom kommer vara helt utslitna innan sommaren är slut. Och ingenting vill han ha i utbyte, förutom kanske en massa pussar och kramar och kärlek.  Och det skulle han ha fått ändå, no matter what, min älskade grabb.
Mmm, har varit uppe på stan hela dagen, först med Elias, sen gick vi hem till néan och plockade upp henne och syster Junia och gick tillbaka. Kom hem alldeles för en stund sen med  två stora kassar kläder och en liten kasse penseér. Samlar mig inför att leta rätt på och betala alla räkningar, det är drygt när man är klar och bara kan tänka att "jaha, så här mycke ska vi klara oss på den här månaden..." Känns aldrig positivt, men jag ska jobba på det.
Sen ska jag plantera blommar och slasa lite på min älskade balkong.

love love love

Good Kitty, Bad Pussy

Ajjj va ont det gör i stussen på mig! Gjorde den nödvändiga "styrketräningen" igår när det bara var jag hemma, persiennerna var fördragna och The Darkness var uppskruvad på max för att dölja mina flåsningar och kvidanden av smärta. Fy fasen alltså. Det känns tusen gånger värre idag, kan vare sig sitta ner eller rida utan att alla muskler låser sig och jag ramlar ihop på golvet i fosterställning.Men jag har en målbild där jag vältränad och i baddräkt á la Baywatch typ springer längs strandbrynet och känner mig väldigt nöjd med mig själv. Men jag tänker inte bita ihop och sluta gnälla, gnälla gör att allt känns så mycket bättre. Ska masa rumpan ut på balkongen nu och bläddra i Hem & Hyra, sen blir det väl ett samtal till Néan om promenix och loppis kanske   

Sol ute

Satt ute i ca tjugo minuter på balkongen och bläddrade i en tidning och drack en kopp kaffe, men sen började det typ bränna och sticka i huden så jag skuttade in igen. Att sitta ute och pressa bara för att bli lite brun är inte min kopp té, plus att jag aldrig blir direkt brun ändå, helt värdelöst alltså ;) Cancer är jag däremot helt livrädd för, jag har sett hur fort det kan gå och hur det liksom kan smyga sig på en och BAM! Försent! Sayonara ungefär. Håller koll på mina fläckisar och ser efter om dom försöker smyga iväg på längden eller bredden.
Undrar hur dangerous det är med vårsolen nu förresten? Har för mig att jag har hört någonting om att den kan vara farligare än sommarsol och lurigare eftersom det fortfarande är kallt ute... Men det kanske bara är någonting min nojjiga hjärna har kokat ihop. Ska googla lite och se om jag kommer fram till någonting

private grown-up time

moahahaha, monstret kom i säng i hyfsad tid ändå, nu ska jag raka benen och sen ska jag och hennes daddy-o ha lite kvalitativ vuxen-tid för första gången på tre dar, tammefan på tiden

vad hände med helgen?

Tjo, hade precis klivit upp igårmorse och satt på mig mina bästa ugly lördags undies när telefonen ringde och det var jobbet som hade kris. Blev ju typ tagen på sängen och kom inte på någon bra ursäkt så det blev till att stövla iväg dit vid åttasnåret på morgonen. Är alldeles för snällmesig för att dra till med NÄH JAH VILL INTE! Så hade bara mig själv att skylla. Kom hem igen strax efter fyra och väckte karln och kiddo som hade varit ute på stan hela dagen tillsammans med Jocke och syskonbarn och lekt anarkistfamilj vad det lät som.

Ingen orkade laga mat så vi slängde ner lite kläder i en påse och packade in barnvagn och allt  på bussen och drog till Storvik, där vi typ har grillat, grillat, grillat och varit ute i vårvädret! Tokhärligt faktiskt, till Addis förtjusning har vi till och med röjt ur och städat i min o Malins gamla lekstuga, låg ett decimetertjockt lager med döda spindlar på golvet och getingbon i taket, men men, vad gör man inte för barnen... *ler vänt*

Nix Néa, har inte gått nått i helgen eftersom jag kom på det först igår när jag satt och tog en kall god cider i kvällsolen ;)

Ska jobba imorn också, moneey for mee 

No we don't


Är ibland inne på ett forum där dom mest fantastiska frågeställningarna i livet avhandlas, som till exempel om pojkar kan ha klänning utan att bli bögar eller om man ska sova naken bredvid sitt barn eller inte. Nu hittade jag en ny tråd som  i stora drag handlade om Hur ska man klara av att hålla sig hela dagen? Det är ju oomöjligt att skita någon annanstans än hemma. Själv förstår jag inte alls varför det ska tas upp överhuvudtaget, Alla vet ju att flickor inte bajsar.

Kiddo är i stan

image21




Men inte hemma för tillfället, har just lämnat av henne på barnaträdgården, som det hette för hundra år sen ungefär, eller dagis som det heter nu om nån inte förstod. "Jag satte av henne på barnaträdgården, hon behöver växa på sig lite", det är ju typ så det är, haha. Fast den mesta uppfostran värkar hon få av alla äldre snorungar, skriker när hon ska prata och igår när hon kom hem briljerade hon med att sjunga "bajsbajsbajsbaaajs"... 

Undrar om traderatanten läser här på bloggen? För igår eftermiddag så fick jag nämligen mejl med ursäkt och kontonummer. Konstigt, men bra... Tokfina brallor, skulle vilja ha ett par själv. Kan inte med att skriva neggigt omdöme nu heller när jag fått en ursäkt, men jag kanske kan låta bli att skriva en överhuvudtaget?

traderatanter

Är less på en tant (utgår från att det är en tant, känns bättre då) som jag har vunnit en traderauktion hos är helt jävla omöjlig att få tag på. Har skickat mail på mail och rart frågat om hon kanske har glömt eller om hennes mail kanske kan ha hamnat i min skräpkorg osv. Det värsta är ju att hon bara har positiva omdömen, ca 700 postiva omdömen, och det senaste lämnat i förrgår! Men jag har inte hört av henne, fast jag vann förra torsdan... Morr

Brödbloggen

Ligger snällt och väntar på att Konsum ska öppna så att mer mjöl ska kunna införskaffas, utan mjöl går nämligen mina planer på brödbak helt i stöpet. Jag har ju blivit en såndär huslig hemmafru vetni! (hör hur Elias garvar lungorna hur sig här) Eller ja, bakar bröd och gör storkok ocksåvidare, det borde räknas som huslig hemmafru, även om man diskar en gång i månaden och sprider kläder och tallrikar med matrester omkring sig. Sådetså.
Främsta aspekten av ovannämda, alltså bröd/långkok, är ju att det blir så sjuukt mycket billigare... 15 spänn för en påse mjöl och 2 för lite jäst och vips har du tjugo limpor ungefär... Små limpor i och för sig, men ändå.
Linnéa, även känd som LeMiffo, har gjort ett hemma-hos reportage på sin blogg, kika för all del

Sant

Brukar inte gilla Nemi så mycket, men det är håller jag tammetusan med om, pinigt nog, haha
Sorry Elsk, men innerst inne vet du att jag känner såhär ;)


På agendan idag

Käka frukost, gå till låssmeden med en böjd nyckel och få den uträtad, promenera med Néa.
Först, Frukost! Är så hungrig att jag mår illa, skulle verkligen behöva äta sex gånger om dagen för att må bra.
Mmm...


Hmm


Hemma igen då... Det var trevligt att träffa släkten. God mat, som alltid, och ett evigt trugande om att ta mer kakor och tårta, som alltid. Två saker var det som tyngde ner tillställningen dock, en äldre herre som jag inte är släkt med men har känt större delen av livet har fått cancer. Out of nowhere, har inte rökt eller någonting. Baam! typ. Jag vet inte vad jag ska säga, tycker att det är hemskt för hans fru, barn och barnbarn. Ja, och för han själv då såklart. 
Och sen var det Anders då... den numera riksbekanta mördarsvinet. HUR FAN KAN HAN GÖRA SÅ?
Jag, morsan och syrran har lunchat med honom nere på Lappens jag vet inte hur många gånger, för han brukar sitta vid personalbordet och bluddra. Slemmig typ, men vadå? Han har fikat hemma hos min farbror. Min kusins syster har suttit ensam i en bil med honom på en ödslig parkering. Ingen fara med det? JO FÖR HAN ÄR EN JÄVLA MÖRDARE! Alltså, människor som man vet vilka det är gör inte så! Det ska ju aldrig hända!
Stackars lilltjejen som skulle cykla ensam hem för första gången, aldrig att någon tror att något sånt ska hända.
Jag kommer nog inte vidare med det här nu tror jag, är bara ledsen och upprörd över att det skulle behöva hända henne, och för att det kunde ha hänt någon som jag känner.
Tvi.


Aj-je

Alltså, hur är det möjligt att få så mycket träningsvärk bara av att gå? Jag och Linnéa måste ju vara jordens mest otränade människor... Fast tydligen har jag blodvärden som pekar på det rakt motsatta, fattar inte hur det har gått till riktigt. Är lite småstressad, ska försöka äta och klä på mig innan mor kommer och plockar upp mig, för ikväll så är det middag hos min góa lilla farmor som blir hela 79 år! GRATTIS FARMOR!
Hinner inte berätta vad som skedde under gårdagens promenad, men ni får ett kort bildspel istället:




Japp....


3 andra killar I'll do any day


  3. Freddie Mercury   



 2. Will Smith


 1. Och Elsk, såklart... yes, me toffel

Jaha, vad kan man utgå ifrån det här då? Josefine hjärta män i mustach?

Faan alltså, Linnéa är på toaletten igen, och jag har inte bajjat en enda gång idag. Jätteorättvist ju, folk pratar inte högt om det, men visst ligger det en viss competition i vem gör det mest och flest typ. Guud vilken ångest.

Hmm, men vi har varit ute och gått i alla fall, och nu har vi käkat en purjo och champinjonpaj och väntar på vad som ska hända sen typ. Vi får la se

Alltså....

...jag säger bara Fabio.




På tal om foton

Bild 1: Addis fyller ett år om någon vecka och käkar yoghurt, all by herself, för första gången


image11


Bild 2: Hon ska fylla två år, någon som ser några tecken på framsteg?

image12

missus green fingah

Har ägnat morgonen åt att dels ladda upp foton på fuji's sega hemsida (en halvtimme tog det! jag lovar och svär!) och dels åt att så frön och plantera om mina stackars sticklingar och krukväxter. 

     
paprika, grapefrukt & solrosor


Nu har jag så mycket krukor att jag inte riktigt vet vart jag ska ställa dem, balkongen är ju inte att tänka på på nån månad ännu, och alla fönster utom det i sovrummet är ockuperade. Sovrummet är impossible, det är nån som går och lägger sig där mitt på dan och drar ner persiennen hela tiden *hrm* 

la di da

Sjuukt otroligt bakis var jag igår i alla fall! Men bara jag fick ligga still och blunda så kändes allt jättebra, så större delen av dagen tillbringade jag sovandes i soffan/sängen/badkaret, till bebes stora förtret, för han var rastlös som en heroinapa på avgiftning och sprang runt och försökte städa och diska.
Men vi var smarta, vi hade kontinuerlig avplockning och plastglas och papperstallkrikar på balunset, så tji fick han för det ^^ 
På kvällen när jag piggnade till var han purkis och skulle inte kramas med mig för att jag hade dissat stackarn hela dagen... men i vanlig ordning gick det över



Ska ut och gå med la néa idag igen, märkligt nog kom träningsvärken som varit borta hela helgen tillbaka i ett litet blink bara jag kom på det, märkligt eh?


stress stress

Elias far runt och säger Gör Det och Gör Det! och jag sitter och gör absolut ingenting, jag ska ha mat innan jag rör på mig och det vet karln, så varför ska han hålla på och försöka stressa upp mig då? Haha, ingen av dom som kommer lär ju bry sig om hur det ser ut egentligen, dom har vart hemma hos oss under värre omständigheter

Off to After Work

ska ut

Ska ut och ta en öl med babycakes på puben. Har inte hittat kamerasladden ännu men det är väl typ sådär jag ser ut ikväll, fast med annan frisyr, hårfärg och make-up. Och så har jag inget halsband heller. Men det är den jackan jag har på mig i alla fall. 

Eller förresten

fan, vad ska jag med en blogg till då? Har ju helt tappat stinget sen jag fick sambo och styvdotter på halsen känns det som. Annat var det back in the good old days när jag skrev dagbok på lunar (det hette dagbok då nämligen, inte blogg), det var fina grejer det! Har kommit på mig själv med att sitta och småmysa över mina tidiga inlägg, snacka om högmod. 

Sedär sedär


...äntligen har jag blivit en del av bloggosfären! Verkar ju inte vara några som helst problem med att vara en blogger, bara att skriva in vad man tycker och tänker och trycka på spara. Stör mig lite lätt på de dassiga standard-utseendena man får välja på, men ge mig några timmar där jag får fippla och knåpa lite ska ni se att det blir andra bullar! Det är ju inte så att jag borde ha något annat för mig, typ plocka undan flyttkartonger så att vi får plats med den fabulösa mängd folk som ska komma på inflyttningsfest imorgon. Hrm. Eller ja ja, fyra stycken kommer det åtminstone.

RSS 2.0